Hirdetés

Csak Lana Wachowskin múlik, hogy lesz-e a Mátrix 5

|

Legalábbis a Warner Bros. vezérigazgatója, Ann Sarnoff szerint.

Hirdetés

Még meg sem jelent a majd 20 év után felélesztett Mátrix franchise negyedik fejezete, a Feltámadások, máris elkezdődtek a találgatások, hogy vajon mennyire lesz kerek történet Neóék újabb kalandja. A Warner Bros. részéről a legtöbb közleményben az egész franchise rebootolását helyezik kilátásba, ami természetesen több részt is magába foglalhat. Ugyanakkor a pandémiás viszonyok között még inkább felértékelődtek a mozis bevételek, melyeket a nagyobb stúdiók a saját streamingplatformjaikkal igyekeznek kozmetikázni.

Hirdetés

A Warner Bros. vezérigazgatójának, Ann Sarnoffnak a napokban tett kijelentése alapján Lana Wachowskinak nem kell izgulnia azon, hogy mekkora financiális siker lesz az új Mátrix-film, ugyanis a cégvezér kihangsúlyozta, hogy amint Lana jelentkezik náluk egy ötödik fejezet ötletével, azonnal zöld lámpát kapna a projekt. Sarnoff eme nyilatkozata akkora bizalomról árulkodik, amit ebben a mostani járványhelyzetben nem sok rendező mondhat el magáról.

A Mátrix: Feltámadások december 22-én érkezik a magyar mozikba, a megtekintés után pedig mindenki eldöntheti, hogy érdemes-e további folytatásokkal életben tartani a Mátrix lángját. Mindenesetre azzal semmiképp sem teszünk kárt, ha egy-egy mozijeggyel megtámogatjuk a Warner Bros.-t és a filmben közreműködő kreatív stábot. Ti várjátok már a Feltámadásokat?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.