Hirdetés

A John Wick-filmek írójával erősít a Sólyom és a Tél Katonája sorozat

|

A jövőre érkező Disney+ sorozat stábja egy remek alkotóval gazdagodott.

Hirdetés

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a Disney+-ra érkező Sólyom és a Tél Katonája sorozathoz a két címszereplőn (Anthony Mackie és Sebastian Stan) kívül még két remek színész csatlakozott - nevezetesen Daniel Brühl és Emily VanCamp, akik Zémó bárót és Sharon Carter formálták meg a 2016-os Amerikai Kapitány: Polgárháborúban. Most viszont egy olyan hír érkezett, miszerint a John Wick filmek örökös forgatókönyvírója, azaz Derek Kolstad is csatlakozott ehhez az amúgy is ígéretes szériához.

Hirdetés

A 2020 augusztusára beígért sorozatról még sok mindent nem tudunk sajnos, így azt sem, hogy Kolstad mekkora részben fogja lefedni a teljes szériát. Lehetséges, hogy csak egyfajta tanácsadóként lesz jelen, de az sem kizárt, hogy egynéhány epizódot is jegyezni fog íróként, viszont egy olyan írószobához csatlakozott, amelyben ott van már Kari Skogland (A szolgálólány meséje, The Punisher) és Malcolm Spellman (Empire) is. Mindenesetre Kolstad jelenléte meggyőző, még annak ellenére is, hogy a John Wick-trilógia (ami nemsokára tetralógiává fogja kinőni magát) nem éppen a csavaros, megkapó történetéről híres - sokkal inkább az atmoszférateremtéséről, a konfliktuskezeléséről vagy éppen a zseniális akciókoreográfiáiról.

Ti kit látnátok még szívesen ebben a sorozatban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.