Hirdetés

Fontos infó derült ki a Legendás állatok folytatásának főszereplőiről

|

Úgy tűnik, hogy a rajongók hiába vártak egy nagy eseményre, az egyelőre elmaradni látszik.

Hirdetés

Szép lassan közelítünk a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei novemberi bemutatójához, melyben nem csak új helyszíneket fedezünk majd fel, de az első rész főbb karakterei mellett fontosabb szerephez jut végre a varázslóvilág két legnagyobb mágusa, Albus Dumledore és Gellert Grindelwald is. A két varázsló összecsapását valószínűleg minden rajongó epekedve várja már, sajnos azonban van egy rossz hírünk ezzel kapcsolatban.

Hirdetés

A fiatal Dumledore-t alakító Jude Law ugyanis nemrég az EntertainmentWeekly-nek adott egy interjút, amelyben arról kerdézték, hogy milyen volt a közös munka a Grindelwaldot alakító Johnny Depp-pel. A színész erre pedig azt válaszolta, hogy nemhogy nem fognak összecsapni, de még közös jelenete sem lesz a két mágusnak:

Az az igazság, hogy nincs is közös jelenetem Depp-pel. Ahogy már korábban is mondtam, ez még csak a második része egy sokkal nagyobb és hosszabb történetnek. Mindig is csodáltam őt annak ellenére, hogy személyesen soha nem találkoztunk. Még ezen a forgatáson sem. De ez bizonyos értelemben jót is tesz az alakításunknak, hiszen a történet szerint sem látta már sok-sok ideje egymást a két karakter.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.