Hirdetés

Miután több stábtag is koronavírusos lett, megint állnak a Vaják második évadának munkálatai

|

Remélhetőleg nem sokáig.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben új képeken csodálhattuk meg Geraltot (Henry Cavill), Cirit (Freya Allan) és Yennefert (Anya Chalotra) is, és ezeket látva sokunk kezdte el még inkább várni a Vaják második évadát, amelynek a márciusi leállás után augusztusban indultak újra a munkálatai. Most azonban a produkción dolgozó stáb jelezte, hogy több koronavírus-fertőzött megint le kellett állni.

Hirdetés

Miután az Egyesült Királyságban ismét szigorú korlátozásokat vezettek be, a Vaják második évadának gyártása inkább stúdióban folytatódott, ahonnan Henry Cavill maga is posztolt egyet a napokban. Sajnos a munka nem tarthatott sokáig, a Deadline értesülései szerint ugyanis ideiglenesen újra le kellett állítani a forgatást, miután a stáb négy tagja is megfertőződött. Természetesen a pozitívan tesztelteket azonnal izolálták a többiektől, minek következtében minden sorozat körüli munkatársat letesztelnek elővigyázatosságból.

Legközelebb decemberben fognak tesztelni, de a forgatás csak akkor folytatódhat, ha minden feltétel adott, és garantálható a forgatási helyszín biztonsága. A Vaják második évada legkorábban 2021 végén debütálhat, de az újabb csúszás miatt ezt az időpontot valószínűleg nem sikerül majd tartani. Remélhetőleg az érintettek mielőbb túl lesznek a koronavíruson, és folytathatják a munkát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.