Hirdetés

Megvan, ki lesz Aqualad a Titans következő évadában

|

Még egy ismert szuperhőssel bővül a Titans szereplőgárdája.

Hirdetés

A TV Insider információi szerint Drew Van Acker, akinek tévés kreditjei között olyan címeket találunk, mint a Hazug csajok társasága, a Született szobalányok vagy a Tower Prep, csatlakozott a DC Universe szolgáltatáson futó Titans soron következő második évadjához. A színész az atlanti szuperhős, Aqualad szerepére írt alá, aki a képregényekben maga is a csapat egyik alapítótagja.

Hirdetés

Aqualad karakterét 1960-ban mutatták be a képregények lapjain, aki amellett, hogy a Tini Titánok oszlopos tagja, egyben Aquaman mindig lelkes partnere is - az Atlantiszban született fiatal szuperhőst ráadásul maga Arthur Curry képezte ki, hogy hozzá hasonlóan megvédhesse otthonát. Állandó szereplő lévén Aqualad egyébként sokaknak ismerős lehet a jelenleg a harmadik évadát taposó Az igazság ifjú ligájából (eredeti címén Young Justice), ahol Khary Payton szólaltatja meg.

Acker castingja mindössze néhány nappal azután érkezett, hogy beválogatták a sorozatba Natlie Gumede-et Mercy Graves szerepében, aki a forrásanyagban Lex Luthor hű testőreként ismert. Rajtuk kívül még jó pár eddig nem látott arccal is találkozunk majd a folytatásban, ugyanis Esai Morales lesz a Titánok klasszikus nemezise, Deathstroke, Chella Man Deathstroke fia, Jericho Wilson, Chelsea T. Zhang pedig a lánya, Rose Wilson. A Trónok harca sztárja, Iain Glen Bruce Wayne karakterét fogja életre kelteni, míg Joshua Orpin Conner Kent, ismertebb nevén Superboy szerepében csatlakozott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.