Hirdetés

Colin Farrell a napfényes Kaliforniában nyomoz - itt a Sugar első trailere

|

Igazi keménykötésű mókának tűnik.

Hirdetés

Az Apple TV+ legújabb sorozatában, a Sugarban a Colin Farrell által alakított magándetektív, John Sugar lesz a középpontban, aki eltűnt emberek után nyomoz. Legújabb ügye azonban - mely során egy hollywoodi producer unokáját kell megtalálni - sokkal kacifántosabbnak tetszik, mint amilyennek elsőre tűnt. Így annak felgöngyölítése felszakít megannyi sebet és felfed megannyi családi titkot. 

A Sugar eredeti ötlet alapján íródott (tehát nem regényadaptáció, nem remake, nem spin-off, nem reboot), az alkotója pedig Mark Protosevich. Az ő neve meglehet nem cseng ismerősen, viszont a rendezői feladatokat nem más vállalta magára, mint Fernando Meirelles, aki az Isten városát, valamint a Két pápát is rendezte. A produceri munkálatokat (illetve executive produceri feladatokat) többek között Farrell, Audrey Chon és Simon Kinberg végezték el.

Hirdetés

A nyolc epizódból álló sorozatban Colin Farrellen kívül láthatjuk majd többek között James Cromwell-t (Szigorúan bizalmas, Halálsoron), Amy Ryan-t (Hideg nyomon, Birdman), Massi Furlant (Jumanji: A következő szint, Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk), Scott Lawrence-t (A burok, Cloverfield) valamint Nate Corddry-t (A kör, St. Vincent). Az első két epizódot április ötödikén láthatjuk az Apple-ön, utána hetente egy epizóddal jelentkeznek péntekenként.

Ha hihetünk az előzetesnek, akkor egy kemény, fordulatos, picit régivágású krimisorozatot láthatunk, amiben Colin Farrell minden jel szerint legjobb formáját nyújtja. Kíváncsian várjuk. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.