Hirdetés

Előzetest villantott Zac Efron túlélőthrillere, a Gold

|

A sivatagi környezetben nemcsak a természet viszontagságaival, hanem az elméjének trükkjeivel is meg kell küzdenie.

Hirdetés

Zac Efron a legjobbját igyekszik nyújtani a Gold című túlélő thrillerben, melyben megidézi James Franco alakítását a 2010-es 127 órából. Efron, valamint Anthony Hayes a nem túl távoli jövőben kiruccannak a sivatagba, ahol egy óriási aranyrögöt találnak, melyet viszont nem tudnak segítség nélkül kiszedni a földből. Hayes, aki egyébként rendezője is a filmnek, visszatér a civilizációba a megfelelő eszközökért, míg Efron hátramarad őrizni a mesés zsákmányt. A többiről pedig meséljen a trailer alább.

Hirdetés

Efron és Hayes mellett Susie Porter lesz a harmadik szereplője a thrillernek, akiről a trailer alapján nem lehet eldönteni, hogy valódi vagy csupán képzelt karakter lesz. Mindenesetre Efron kap hideget és meleget is a sivatagban töltött napok során, ami után nem csak a nézőnek, de magának a karakternek is felmerül a kérdés: megéri-e mindezt az az egy nagy aranyrög? 

A Gold március 11-től lesz megtekinthető a külföldi mozikban.

Szerintetek Efron megérett egy ilyen túlélőthrilleres alakításra?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.