Hirdetés

Jennifer Lopez az AI ellen veszi fel a harcot a Netflixen - íme az Atlas első trailere

|

Egy látványosnak tűnő akciófilm érkezik a streamingszolgáltatásra.

Hirdetés

Brad Peyton, akinek nevéhez többek között a Törésvonal, valamint a Rampage című katasztrófa- és kalandfilmek fűződnek, ezúttal Jennifer Lopezt vezényli, amint egy futurisztikus akciófilmben küzd meg a gépek uralmával. A film a Netflixre kerül fel májusban, most pedig megnézhetjük az első előzetest. 

Jennifer Lopez egy adatelemzőt alakít (úgy hívják, hogy Atlas Shepherd), akinek egy renegát robotot kell elkapnia, hogy aztán kiderüljön, a robot emlékei és az ő múltja között több közös nevező is van. 

Hirdetés

Az előzetes egy kellően látványos, akciódús filmet ígér, ami ismételten egy harcias, karakán oldalát mutathatja meg a színésznőnek (aki legutóbb egy bő egyórás videoklipben szerepelt, azelőtt pedig egy szikár akciófilmben, a The Motherben). Remélhetőleg sikerrel jár forgatókönyv szintjén is, ez utóbbit Aron Eli Coleite és Leo Sardarian igyekszik abszolválni (előbbi X-Men képregényeken is dolgozott, utóbbi egy StartUp című sorozatot jegyez). Nézzétek meg az első ízelítőt: 

Lopezen kívül feltűnik még a filmben többek között Sterling K. Brown (Fekete Párduc, Amerikai iridalom), Simu Liu (Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája, Barbie) és Mark Strong (Kingsman: A titkos szolgálat, Shazam!) is. Az Atlas-t május 24-től nézhetjük a Netflixen. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.