Hirdetés

Johnny Knoxville ezúttal nem marháskodik, hanem az életéért küzd a Sweet Dreamsben

|

Karaktere esélyt kap a megváltásra, amikor egy függőkből álló csapat edzését vállalja el.

Hirdetés

Johnny Knoxville-t a legtöbben az őrült Jackass miatt ismerik, de ennél azért többől áll a hollywoodi karrierje: olyan filmekben láthattuk felbukkanni az évtizedek során, mint a Men in Black - Sötét zsaruk 2., az Emelt fővel, a Hazárd megye lordjai és az Erőnek erejével, de akadnak sorozatos szerepei (mint a Reboot) és szinkronmunkái (Elvis, a titkos ügynök, Texas királyai). 

Knoxville a könnyebb műfajokban mozog otthonosan, és legújabb filmje, a Sweet Dreams sem megy át komoly drámába, viszont a dramedyk területére merészkedve megpedzeget fontos témákat is. 

Hirdetés

A Sweet Dreams történetében Knoxville egy Morris nevű alkoholistát követ, aki rehabra kerül. A férfi küzd, hogy összeszedje magát és helyrerakja az életét, amikor azonban az intézmény, ahol segítenek rajta, árverésre kerül, vonakodva beleegyezik, hogy a gyógyulófélben lévő függőkből álló softball-csapat edzője legyen. A bajnokság pénzdíját megnyerve nemcsak a helyet mentheti meg, hanem bebizonyíthatja, hogy a problémás múltja ellenére mindenki képes a hazafutásra. 

A film Lije Sarki íríásában és rendezésében készült, Knoxville mellett pedig olyan ismerős arcok is felbukkannak benne, mint Kate Upton (Hogyan lopjunk felhőkarcolót, A csajok bosszúja), Mohammed Amer (Black Adam, Ramy) és Jay Mohr (Air - Harc a legendáért, Elvált Gary).

A Sweet Dreams április 12-én kerül az amerikai mozikba, de április 16-tól VOD-on keresztül is elérhetővé válik, szóval elvileg bárki megnézheti majd eredeti nyelven. Ti meg fogjátok nézni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.